Lap tetejére

Cím: 2220 Vecsés, Telepi utca 43.  Tel.: +3620/6 101 505

testtekercselés, kontúrfásli Vecsésen

Áraink

Kontúr fásli:


WellShape Zsírégető oldatot használunk a professzionális fáslis testtekercseléshez

 A koffein, eszcin, mentol, citromolaj, fahéjolaj tartalmú WellShape oldat professzionális zsírégető tekercseléshez lett kifejlesztve. A hatóanyagokban lévő olajok, erős vérbőséget okozó hatásuknál fogva intenzív vérkeringést idéznek elő a kötőszövet felső rétegeiben. Ennek eredményeként a test mélyebb rétegeiben belső hidegségérzet lép fel, melyet a szervezet megpróbál kiegyenlíteni, úgy, hogy hőt termel, amit a lerakodott salakanyagok elégetéséből nyeri. Ezáltal látványosan csökkenti a problémás helyeken (has, comb, csípő, derék) felhalmozódott zsírlerakódást és megakadályozza annak ismételt kialakulását. Az optimálisan megválasztott összetevőknek köszönhetően narancsbőr ellen is hatékony. A tekercselő eljárás alkalmazásával alakja karcsúbb, bőre feszesebb lesz. Az oldat gyártója garancia a minőségre, hiszen a Dr. Kelen krémeket már sokan ismerik és szeretik.

 A vendéget mérés után bekenjünk a Zsírégető géllel, majd betekerjük az előzőleg beáztatott fáslikkal. Használata során a vendég erős hidegérzetet tapasztal, majd a kezelés végén rövid ideig tartó meleg érzet, bőrpír kialakulhat. A kezelés végén bekenjük a vendéget az utókezelő Eveline krémmel. Használata során rövid ideig tartó meleg érzet, bőrpír kialakulhat.

 Kontúr fásli

testtekercselés, kontúrfásli Vecsésen  Kíváló minőségű külföldi gyártmányú kontúr fásli, mely a professzionális testtekercseléshez lett kifejlesztve, így ez a fásli rugalmas, még sem nyúlik ki a használat után. A fásli használatával a bőr feszesedik, és a méreganyagok közvetlenül a fásliba kerülnek. A fáslis testtekercselés előnye a fóliás tekercseléssel szemben hogy az elégetett salakanyagokat a fásli magába szívja, míg a fóliánál a bőr átteresztő képessége miatt ezek az anyagok viszakerülnek a bőrbe. Próbálja ki, garantáltan nem fog csalódni a minőségben.

A karcsúsító kezelés három lépése:
•Intenzíven serkenti a zsírsejtek égetésének folyamatát
•Hatásosan leküzdi a makacs narancsbőrt.
•Karcsúsítja a körvonalat, formázza a derekat, a feneket és a combot.

 Az Eveline Cosmetics laboratóriumban kifejlesztett első Termo Aktív Karcsúsító Szérum Anticellulit szabályozza a meglévő zsírsejtek méretét és megakadályozza a narancsbőr megjelenését a bőrön. A technológiailag kifejlesztett Termo Zsírégető formula gyengéden felmelegíti a bőrt, az aktív anyagok azonnal behatolnak a bőrbe, biztosítva a maximális eredményt.

 A zsírlerakódás fokozatosan csökken, a test körvonala határozottabb lesz. A karcsúsított test visszanyeri jó kondícióját.

Egyedülálló összetevők:

testtekercselés, kontúrfásli Vecsésen  Termo Zsírégető csökkenti a zsírlerakódást és meggátolja az újra kialakulását. Javítja a drenázst és serkenti a testből a víz távozását.
 Isocell Slim Complex, Koffein és Centella Asiatica intenzíven serkenti a zsírégetést és blokkolja szintézisüket. Ily módon aktívan segíti a karcsúsító hatást és csökkenti a narancsbőr tüneteket.
 Laminaria Alga és Természetes Betain ásványi sókban gazdagok, mélyen hidratálnak, nyugtatnak és eltávolítják a felesleges vizet a szövetekből. Ráadásul erősítik a bőrszerkezet felépítését.
 Shea vaj és Vitamin Komplex tápláló és regeneráló hatásúak, intenzíven kisimítják és feszesítik a bőrt.

 A kellemes meleg érzés és a bőr kissé elpirosodása a hozzávalók azonnali hatása.
 A melegség kb. 30-40 perc alatt elmúlik.

Figyelmeztetés:
Érzékeny bőrűek, visszérre és hajszálértágulatra hajlamosak ne használják a terméket!

A tartalom hiánytalan megjelenéséhez javasolt böngészők: Google Chrome / Mozilla Firefox | Az oldalon megjelent tartalmak a Vanda Sky Sports Kft. tulajdonát képezik.
webÁSZ 2013.