Lap tetejére

Cím: 2220 Vecsés, Telepi utca 43.  Tel.: +3620/6 101 505

Áraink


OTO Adore Foot


Az OTO legújabb, intelligens talpmasszázs készüléke, amely a keleti és a nyugati orvoslás legjavát ötvözi

OTO Adore Foot

 Az OTO Adore Foot egy olyan intelligens lábmasszírozó eszköz, amely kombinálja a reflexológia és a tradicionális kiropraktika technikáit. Rendszeres használatával felélénkíthetjük a fáradt láb izmait és ízületeit, valamint javíthatjuk a vérkeringést, megszüntethetjük a zsibbadást, a fáradtságot és a kényelmetlen cipők okozta fájdalmat.

 Ideális eszköz otthoni és munkahelyi használatra egyaránt, mivel 10 perc alatt egy igazi talpmasszázs élményét nyújtja. Felfrissíti és energetizálja a fáradt, kényelmetlen cipőbe zárt, elgémberedett lábat. Az Adore Foot nem csak a lábra hat: a talp reflexológiás pontjain keresztül az egész szervezetre jótékony, frissítő hatást gyakorol.

 A készülék a magas sarkú cipőt viselő hölgyek körében a legnépszerűbb, de a hűvösebb napokon az idősebbek hideg lábainak felmelegítésére is kiválóan alkalmas. A rendszeresen sportolók, túrázók, vagy akár a táncosok erősen igénybe vett, fájó talpának karbantartására is jó szívvel ajánljuk. Az álló- vagy ülőmunkát végzők is nagy hasznát vehetik, hiszen a végtagok jó vérkeringésének fenntartása komoly kihívást jelenthet. Mindezen előnyös tulajdonságai mellett a felhasználók véleménye alapján fantasztikus érzést nyújt! Aki egyszer kipróbálja, nem akar nélküle élni!


A talpmasszázs jótékony hatását már az ókori egyiptomiak is ismerték

 Az egészség megőrzését célzó talpmasszázs több évezredes múltra tekint vissza, és alkalmazása számos kultúrában fellelhető. Az egyik legrégebbi lelet az ősi Egyiptomból származó, egy korabeli orvos 4330 éves szakkarai síremléke, amelynek falfestménye arról tanúskodik, milyen fontos szerepe volt már az ősi időkben is a talpmasszázsnak.

 A modern reflexológia története 1902-re nyúlik vissza, ekkor dolgozta ki az ír származású Dr. William Fitzgerald, amerikai fül-orr-gégész az ún. zóna-terápiát. Elméletében a kínai orvoslás és energiaáramlás filozófiáját erősíti meg, amely szerint a talp idegellátása rendkívül gazdag. Több, mint 70 000 idegvégződés található talpainkon, így különösen alkalmasak arra, hogy rajtuk keresztül a szervezet egészére hatást gyakoroljunk.

 Általánosságban véve, a reflexológia előnyös hatásai a stressz csökkentésének köszönhetőek. Mivel a kezek és a lábak az egész test feszültségi szintjének szabályozását segítik, stimulálásukkal alkalmasak arra, hogy megszüntessük a stressz forrását és visszaállítsuk a szervezet homeosztázisát, vagyis természetes egyensúlyi állapotát.

 Eunice Ingham fizioterapeuta, akit a modern reflexológia szülőanyjaként tartanak számon, továbbfejlesztette a korábbi elméletet, és megalkotta a lábon az egész test térképét abbéli felfedezésével, hogy a testünk összes része – a belső szerveket is beleértve – gyógyítható azáltal, hogy csak a talp reflexológiás pontjait stimuláljuk.


OTO Adore Foot


Fordítsunk kellő figyelmet lábunk egészségére!


 A talpunk állapotának karbantartása, a lábunk egészsége rendkívül fontos, hiszen egész szervezetünkre hatással van, azonban mégsem fordítunk rá elég figyelmet. Tekintve, hogy a szívünkhöz képest a lábunk a testünk legtávolabbi pontja, így a megfelelő véráramlás biztosítása hatalmas munkát jelent a szív számára. Ráadásul lábaink az idő túlnyomó részét cipőbe zárva kénytelenek tölteni, ez az állapot pedig tovább rontja (ronthatja) a lábfejek vérkeringését. A problémák azonban megelőzhetőek, a talpmasszázs ugyanis nemcsak kellemes kikapcsolódást jelent, hanem az egészségünket is szolgálja, ráadásul felfrissíti az egész testet.

 Az OTO Bodycare az ősi kínai gyógymódot a modern nyugati technológiával ötvözve alkotta meg a legújabb Adore Foot talpmasszázs gépét, lehetővé téve, hogy a láb- és a talpmasszázs mindenki számára elérhető legyen otthon is, akár minden nap.


Az OTO Adore Foot működési elve


 Az Adore Foot kifejlesztésében nemcsak orvosok, hanem talpreflexológusok is közreműködtek. A készülék a kézzel végzett masszázs élményét nyújtja, kombinálva a hagyományos orvoslást a modern technológiával úgy, hogy használata egyszerre kényelmes, praktikus és hatásos. A stílusos és imádnivaló lábmasszázs készülék ellazítja a fáradt és fájó lábakat az egyedülálló talpreflexológiás technikájával. Kétszintű intenzitás és 3-féle masszázsmód közül választva lehet variálni a lábfejekre ható légzsák nyomását és az akupresszúrás pontok stimulálását a még hatékonyabb masszázsélmény érdekében. Az Adore Foot 24 különböző méretű és alakú masszírozó „bütyökkel” rendelkezik, amelyek elérik az összes reflexológiás pontot a talp felületén. Két masszírozó fej kifejezetten a bokát masszírozza mindkét oldalon, így stimulálva az Achilles-ínat, amely az egyik legfontosabb reflexológiás pont, hiszen az egész test vitalitására hatással van.

 Az Adore Foot otthoni és irodai használatra egyaránt alkalmas, hiszen a belső burkolata cserélhető és mosható is, így használata teljesen biztonságos és higiénikus.Az OTO Adore Foot jótékony hatásai:


 • intenzíven és hatásosan stimulálja a láb reflexológiás pontjait
 • felpezsdíti a láb és a lábfej vérkeringését
 • enyhíti az fájós izmok feszességét
 • fejleszti a láb rugalmasságát és mozgékonyságát
 • melegítő terápiaként csökkenti a lábak hideg-érzetét
 • nyugtatja, csillapítja, enyhíti a lábak fáradtságát az egész napos magas sarkú cipő viselése után
 • kellemes relaxációs érzést biztosít, csökkenti a stresszt
 • támogatja a szervezet öngyógyító folyamatait
 • segíti a posztoperatív felépülést, mellyel hatékonyan csökkenthető a műtét utáni fájdalomcsillapítók mennyisége
 • a mentális egészségre gyakorolt jótékony hatása révén csökkenthető a depresszió és a szorongás
 • kiegészítő terápiaként szolgál a kemoterápiás betegek számára, hiszen segítségével csökkenthető a fájdalom, az émelygés, a hányás és a szorongás


Ellenjavallatok

 Az alábbi esetekben a készülék használatát megelőzően konzultáljon orvosával:

 • Testbe épített elektromos orvosi műszer, pl. pacemaker viselésekor
 • Szívbetegség esetén
 • Műtéteket követően legalább 3 hónapig
 • Terhesség alatt és a szülést követő rövid időn belül
 • Rosszindulatú daganat esetén
 • Előrehaladott csontritkulás esetén
 • Bőrbetegség vagy bőrfertőzés tünetekor
 • Orvosi kezelés idején és korábbi vagy jelenleg is kezelt rendellenesség esetén
 • Bármilyen fizikai rendellenesség esetén, pl. deformált végtag
 • Gerincprobléma kapcsán visszamaradt rendellenesség esetén
 • Korábbi baleset vagy betegség kapcsán visszamaradt rendellenesség esetén
 • Elsősorban a gerincet érintő csontelváltozás esetén
 • Csontgyengeség vagy csontsérülés esetén, különös tekintettel a csonttörésre

Termékjellemzők

Termék neve OTO Adore Foot
Modell száma AF-80
Termék típusa Lábmasszírozó
Energiafelhasználás 35 W
Hálózati bemenet AC 100-240 V / 50-60 Hz
Időzítő 15 perc
Termék mérete 423 (hossz.) x 272 (szél.) x 242 (mag.) mm
Doboz mérete 426 (hossz.) x 391 (szél.) x 466 (mag.) mm
Nettó tömeg 5,5 / 7,0 kg
Biztonsági előírás CE

A tartalom hiánytalan megjelenéséhez javasolt böngészők: Google Chrome / Mozilla Firefox | Az oldalon megjelent tartalmak a Vanda Sky Sports Kft. tulajdonát képezik.
webÁSZ 2013.