Lap tetejére

Cím: 2220 Vecsés, Telepi utca 43.  Tel.: +3620/6 101 505

Áraink

Paraffinos kézápolás:

Paraffinos kézápolás Vecsésen

  A paraffinos kezelés lényege a bőr hidratálása, regenerálása, revítalizálása.
 A paraffinos kézápolás pozitív hatása,hogy a pakolás alatt a hidratáló kézkrémek hatóanyagai a bőr alsó rétegeibe hatolnak,így a sejt működését segítik. Mindenkinek minden évszakban ajánlott hiszen a kézbőrét folyamatosan érik káros környezeti hatások,vegyszerek,szennyeződések,por.

 Lehet körömápolás után, műköröm készítés után, vagy csak úgy férfiaknak is ki van száradva a keze


Manikűr:

  A kéz és a köröm ápolását,kényeztetését,szépítését jelenti, melynek több formája létezik:

  - a Klasszikus manikűr,
  - a Francia manikűr,
  - és a Francia manikűrt kiegészítő Japán manikűr

Klasszikus manikűr: Áztatással utána a bőr ollóval való eltávolítása.

Francia manikűr: Bőroldó folyadék segítségével történő bőr eltávolítás.

Japán manikűr: A körömlemez viaszos ápolása, mely elősegíti a köröm növekedését, erősíti, visszaadja a köröm természetes fényét és szépségét, ápolja azt.
  Tartós fényt biztosít, mely nem kopik le, mivel beépül a körömlemezbe. Vegyi anyag mentes.


Manikűr Vecsésen

Pedikűr

 A láb ( talp+lábfej) ápolását,karbantartását,szépítését és díszítését jelenti. Nem csak esztétikailag fontos, hogy lábunkkal foglalkozzunk hanem egészségügyi szempontok miatt is.A rosszul megválasztott cipőben könnyen eldeformálódott lábon feltűnnek a bőrkeményedések,tyúkszemek stb. melyek nem csak csúnya, ápolatlan érzést keltenek, de néha nagyon fájdalmasak is.

Pedikűr Vecsésen

 A köröm szakszerű eltávolításával elkerülhető a benőtt köröm, mely szintén problémát okozhat. A körömgombáról nem is beszélve. Tehát a lábunk is megérdemli a törődés!!!

Pedikűr Vecsésen
 A télen viselt zárt cipők igénybe veszik lábainkat, tavasszal és nyáron pedig a nyitott lábbelik, szandálok a lábfejek fokozott figyelmével járnak. Ilyenkor különösen érdemes a lábak ápolásával törődni, bár aki igazán óvni szeretné őket, az egész évben nagy figyelmet fordít rájuk.

 Alap követelmény, hogy megfelelően ügyeljünk a láb higiéniájára, így sok kellemetlenségtől, betegségtől kímélhetjük meg magunkat. A téli időjárás viszontagságai lábainkat sem kímélték, bőrünk száraz, helyenként kérges lehet.
 Tavasszal a leggyakoribb probléma a talpon, sarkon megjelenő bőrkeményedés, melyek bár otthon is ápolhatóak, szakértő kezekben csodásan felfrtissülhetnek, megújulhatnak.
 A megkeményedett bőrfelületet, szaruréteget el kell távolítani.

 A tavaszi lábápolásról néhány szóban:

 A láb hidratálása nagyon fontos. Erre a célra kiválóan alkalmasak a testápoló krémek, de használhatunk speciális lábápolókrémeket is. Mind a lábfürdő, mind pedig a napi tisztálkodás után szárazra kell törölni a lábat, főleg a lábujjak között, így elkerülhetjük a gombásodást. A gombásodás a lábujjak között kezdődik. A gyógynövények közül a körömvirágból készült kenőcs alkalmas a lábgombásodás kezelésére. A gombás fertőzések mellett a láb izzadása is komoly gondot jelenthet. A lábizzadás ma már hatékonyan kezelhető az erre a célra kifejlesztett krémekkel, dezodorokkal.

 Kiemelkedően fontos, hogy a lábak kezelése megfelelő módon történjen, s mindemellett otthoni ápolását se hanyagoljuk el. Kollégáink várják megkeresésüket.

Pedikűr Vecsésen

Nyáron lekerülnek a lábbelik és a körmök főszerepet kapnak.

 A hagyományos lakkozást felváltott a géllak! Ez egy speciálisan kifejlesztett lakk, mely ötvözi a zselé és a lakk tulajdonságait. Több szempontból is praktikus:

  - a lakk miatt szépen terül,
  - a zselé miatt erősebben tartja a körmöt, így védi a berepedéstől.

  Előnyei közé sorolható még a tartóssága (2-4 hét), ellemben a hagyományos lakkozásnál előfordul, hogy az estét sem éri meg.
 A körömmel együtt nő le, leoldható, nem kell feltétlenül reszelni, mint a műkörmöt viszont ápolttá teszi a lábat. UV fényre köt, így pár perc elteltével szárad, és nem kell izgulni hogy elkenődik a végeredmény

 Szalonunkban jó minőségű BrillBird alapanyagokkal szépülhet.
A tartalom hiánytalan megjelenéséhez javasolt böngészők: Google Chrome / Mozilla Firefox | Az oldalon megjelent tartalmak a Vanda Sky Sports Kft. tulajdonát képezik.
webÁSZ 2013.