Lap tetejére

Cím: 2220 Vecsés, Telepi utca 43.  Tel.: +3630/ 862 5251

Áraink

Téged melyik érdekel?


Fülbelövés Vecsés

Bejelentkezés: +3630/ 862 5251

Akár háznál is végezhető, kérjük, egyeztetéshez hívjon minket.


A Blomdahl orvosi fülbelövés előnyei:

Piercing Vecsésen  A babák fülbelövésére sok éve sikeresen alkalmazott, professzionális, Blomdahl orvosi fülbelövő készülékkel történik a fülbelövés.

 Fülbevalóink orvosi plastic vagy arany/ezüst titán anyagból készültek, anti-allergén, nikkelmentes anyagból, melyet a szervezet tökéletesen be tud fogadni. Még az aranyra és egyéb fémekre érzékenyek is viselhetik! Azok az allergiában szenvedő emberek, akik kipróbálták ékszereinket, azt tapasztalták, hogy hosszú idők óta először, végre problémamentesen tudnak fülbevalót viselni.

anti allergén fülbevaló

 A fülbevalók nem igényelnek forgatást, a belövést követően maguktól megmozdulnak!

 A fülbevalók egyenként, speciális, eldobható kapszulákban helyezkednek el és egy sterilizációs eljáráson mennek keresztül, a fülbelövés során nem érünk az ékszerekhez, így módszerünk 100% sterilitást biztosít!

 A fülbevalók hátulja egyedi, pillangós-patentos végű ( orvosi műanyag ), melynek köszönhetően nem nyomja a baba fülét alváskor, lezárja a szárat, hogy ne szúrja a gyermek fejét, fülét. A szár végén tehát nincs éles pont, a vég teljesen bekapszulázza azt. Nem szorul rá a frissen lyukasztott fülre, engedi szabadon levegőzni, a gyógyulási folyamat felgyorsul. Nagyon könnyű, így nem húzza hátra a fülbevalót.

 A modern készüléknek már nincs olyan nagy hangja, mint a régi típusú füllyukasztó pisztolyok többségének. A Blomdahl fülbelövő készülék a lehető leggyorsabban, kíméletesen lyukaszt. A kazetta soha nem ragad be, nem szorul rá a fülre.

  A fülbevalók mindegyike SWAROVSKI kristállyal/gyöngyökkel díszített! A tizenkét kristálylap drágakövekhez és gyémántokhoz hasonlóan tükrözi és töri meg a fényt.

Swarovski köves fülbevaló Vecsés

 A fülbelövést követően a fül nem vérzik, nem gennyesedik!

 Már újszülött kortól elvégezhető!

 Ha azt szeretné, hogy gyermeke füle ne gyulladjon be***, szinte fájdalommentes*, gyors és kíméletes fülbelövést szeretne, el szeretnék kerülni a fémallergia kialakulását**, válasszon minket!

*Az érzékenység egyénenként eltérő lehet.
**A füllyukasztás önmagában nem okoz nikkelallergiát. Bizonyos fülbevalók anyaga az, amely nikkelallergiát okozhat.A lyukasztás, ha nem megfelelő anyagokból készült ékszerrel történik, az allergia kialakulásának esélyét megnöveli.
***A fül teljes gyógyulásához a helyes ápolás természetesen elengedhetetlen.

 Miért jók a Blomdahl orvosi fülbevalók?

 A fülbevalók mindegyike minőségi alapanyagokból készült, orvosi TITÁNBÓL illetve orvosi plasticból. Ezeket az anyagokat, a szervezet allergiás reakció nélkül képes befogadni. A termékeink és módszereink is úgy lettek megtervezve, hogy a lyukasztás során megvédjenek a fertőzések ellen. A Blomdahl módszerrel történő orvosi lyukasztás és a Blomdahl ékszerek bizonyítottan bőrbarátok és egészségesek!

 Ékszereink vastagsága, alakja, hossza svéd orvosok segítségével lett kifejlesztve, tesztelve a biztonságos és szakszerű fülbelövés érdekében!

 Az orvosi plastic fülbevalók valóban 0% nikkelt tartalmaznak! Az orvosi műanyagot a gyógyászatban több évtizede használják és az orvosi tanulmányokban sincs arra példa, hogy allergiás reakciót váltott volna ki. Ezért is javasolja számos neves svéd bőrgyógyász, hogy a gyermekeknek ezzel az anyaggal történjen a fülbelövés. Célunk az, hogy a baba bőre még kis mértékű (a nikkelrendeletnek megfelelő) nikkellel se kerüljön kapcsolatba. A Blomdahl plastic fülbevalók a belövés közben nem törnek el és káros adalékanyagokat sem tartalmaznak, továbbá jóval könnyebbek, mint az orvosi acél fülbevalók!

 Az orvosi titán fülbevalók esetében a bevonatok az ékszerek csak azon részén találhatóak, melyek nem kerülnek közvetlen kapcsolatba bőrével. Fülbevalóinkhoz orvosi minőségű, színtiszta titánt használunk, tehát semmilyen más fémet nem kevertünk bele. Az orvosi titánt szintén sok éve sikeresen használják a gyógyászatban, nagyon jó minőségű protéziseket készítenek belőle (gondoljunk csak a fogbeültetéseknél használt titán csapocskákra).

Swarovski köves fülbevaló Vecsés

 A Blomdahl medical plastic fülbevalók súlya csak 0,1 g, a Blomdahl titán fülbevalóké 0,24 g. A "nagy" súlyú fülbevalók lehúzhatják, elnehezíthetik a fület, így esztétikai szempontból nem túl vonzó látványt nyújtanak. A súly tehát nagyon fontos, főleg a gyermekeknél.
 A Blomdahl termékek ISO minősítéssel rendelkeznek!

 Orvosi, svéd minőség, megfizethető áron!

Swarovski köves fülbevaló Vecsés

 Miért nem ajánljuk az arannyal, ezüsttel és egyéb hagyományos fémekkel történő fülbelövést?

 Fontos, hogy a 6 hetes gyógyulási időszakban a frissen lőtt lyuk ne érintkezzen nikkel tartalmú anyaggal, mert fémallergia kialakulását okozhatja. Az arany és egyéb hagyományos fémek is tartalmaznak bizonyos mennyiségű nikkelt, így viselésüket maximum a gyógyulási időszak után javasoljuk! A Blomdahl Medical fülbevalók a nemzetközi előírásoknak megfelelnek, a Blomdahl Medical plastic fülbevalók 0 % nikkelt tartalmaznak így biztos, hogy nem váltanak ki allergiás reakciót! Ha fém anyagból készült ékszerrel szeretné a fülbelövést, mi a Blomdahl, orvosi titán alapanyagokból készült fülbevalóit javasoljuk!

 A lyukasztás, ha nem megfelelő anyagokból készült ékszerrel történik, az allergia kialakulásának esélyét megnöveli. Ilyen anyagok pl. a nikkel, a palládium, a kobalt, de még az arany is. Ezért szentel a Blomdahl kiemelt figyelmet arra, hogy csak a legbiztonságosabb alapanyagokat használja.

 Fülbelövés újszülötteknek, csecsemőknek, kisgyermekeknek, felnőtteknek!


 Blomdahl belőhető fülbevalók

 Belőhető fülbevalók: MP Daisy (virág) 5 mm-es 10 fajta, MP 4 mm-es kerek több színben. Ezüst, arany és fekete titán fülbevalók 5 mm-es (4 fajta Tiffany, karmos kristályos, korong vagy csillag), 4 mm-es (több színben és formában), 3 mm-es (fehér kristállyal).

 A fülbelövés utáni teendők-Ápolási útmutató

1. Fülbevalóink nem igényelnek forgatást! A belövést követő 4-5 napon belül magától megmozdul az ékszer.
 Ha a fülbevalókat a fül és a kéz alapos megmosása nélkül mozgatja meg, fertőzés alakulhat ki. Egy elterjedt félreértés, hogy ha a fülbevalókat nem mozgatjuk, a bőr rájuk nő. A Blomdahl Medical módszerénél ez nem következik be.

2. A gyógyulási idő 4-6 hét (porcos rész lyukasztása esetén 12 hét).
 Ha a fület ezen időszak alatt víz éri, szárazra kell törölni. Tartsa ékszerét a belövést követően mindig tisztán, szárazon és szellősen!

3. Soha ne érjen a füléhez piszkos kézzel! Blomdahl tisztítókendővel és/vagy nem alkoholos fertőtlenítővel történő tisztítás ajánlott! A fülbevalókat nem szabad alkohollal tisztítani. (Az ebből eredő károkra a garancia nem érvényes.)
 Orvosi anyagának köszönhetően egyéb ápolást nem igényel!

 Néhány jó tanács a belövést követő időszakra

- A fülbelövést követő egy évben mindig viseljen fülbevalót! Ha nem hord ékszert, a lyuk összeszűkülhet és egy idő után teljesen beforrhat.
- Óvatossan cserélgesse fülbevalóit! A lyuk körüli bőr az első időszakban még érzékeny, vékony és könnyen felszakadhat, ami akár fertőzést okozhat. Ezen okból kifolyólag a fülbevaló kicserélése előtt mindig alaposan mossa meg a kezét és az új ékszereket, továbbá figyeljen oda, hogy a fül és annak környéke tisztán, szárazon és szellősen legyen!
- A fémallergia kialakulásának a kockázata az első évben a legnagyobb. Nagyon fontos, hogy ebben az időszakban biztonságos, egészséges ékszereket viseljen. Mi a bizonyítottan bőrbarát, Blomdahl ékszerek viselését javasoljuk!

4.Gyakori kérdések

Miért válasszam a Blomdahlt?

 A fülbevalók mindegyike minőségi alapanyagokból készült, orvosi TITÁNBÓL illetve orvosi plasticból. Ezek azok az anyagok, amelyet a szervezet allergiás reakció nélkül képes befogadni. A termékeink és módszereink is úgy lettek megtervezve, hogy a lyukasztás során megvédjenek a fertőzések ellen. A Blomdahl módszerrel történő orvosi lyukasztás és a Blomdahl ékszerek bizonyítottan bőrbarátok és egészségesek!

 Ékszereink vastagsága, alakja, hossza svéd orvosok segítségével lett kifejlesztve, tesztelve a biztonságos és szakszerű fülbelövés érdekében! A szár végén elhelyezkedő pillangós patentos vég orvosi műanyagból készült, így nem húzza hátra a fülbevalót, nem tudja megszúrni a fület, fejet és körülötte szabadon áramlik a levegő!

 A Blomdahl medical plastic fülbevalók súlya csak 0,1 g, a Blomdahl titanium fülbevalóké 0,24 g. A "nagy" súlyú fülbevalók lehúzhatják, elnehezíthetik a fület, így esztétikai szempontból nem túl vonzó látványt nyújtanak. A súly tehát nagyon fontos, főleg a gyermekeknél.

 Belőhető ékszereink mindegyike SWAROVSKI kristállyal vagy gyöngyökkel díszített!

Hogyan történik az orvosi lyukasztás?

 A Blomdahl orvosi lyukasztás menete eltérő a fül és az orr esetében. Az alapelv azonban mindig ugyanaz: Megvédeni Önt a fertőzésektől!

 Steril, egyszer használatos termékek. A bőr alapos fertőtlenítésével és azon pont bejelölésével kezdünk, ahová az ékszert szeretné. Ezután a lyukasztás steril ékszerrel történik, amely egy steril, eldobható kazettában helyezkedik el. Az Ön bőrével közvetlenül érintkező részek steril csomagolásból származnak, az Ön bőre az első, amivel a csomagolás felbontása után érintkeznek.

 Célunk az egészség megőrzése. Termékeink és módszereink is úgy lettek megtervezve, hogy a lyukasztás során megvédjenek a fertőzések ellen. A fertőzések két típusa, amit el akarunk kerülni: baktérium okozta fertőzések, például az MRSA; vérrel terjedő fertőzések, például a Hepatitis B.

Gyermekeim szeretnének fülbevalót viselni. Azt hallottam, hogy a füllyukasztás nikkelallergiát okozhat. Igaz ez?

Fülbelövés gyerekeknek Vecsés Fülbelövés gyerekeknek Vecsés

 A füllyukasztás önmagában nem okoz nikkelallergiát. Bizonyos fülbevalók anyaga az, amely nikkelallergiát okozhat.A lyukasztás, ha nem megfelelő anyagokból készült ékszerrel történik, az allergia kialakulásának esélyét megnöveli. Ilyen anyagok a nikkel, a palládium, a kobalt, de még az arany is. Ezért szentel a Blomdahl kiemelt figyelmet arra, hogy csak a legbiztonságosabb alapanyagokat használja. A Blomdahl medical plastic fülbevalók valóban nem tartalmaznak nikkelt (= 0% nikkel), az orvosi titán pedig a fémek közül a legbiztonságosabb. Ezért nyugodt szívvel ajánljuk, hogy gyermekei Blomdahl fülbevalókat viseljenek!

Lehetek allergiás műanyagra?

 A füllyukasztás alkalmával használt speciális, orvosi minőségű műanyagokat több, mint 35 éve alkalmazzák rendszeresen és nagy méretekben az emberen és az emberi szervezetben. Az orvosi irodalom nem számol be olyan esetekről, ahol a műanyagok allergiát okoztak volna.

Fáj?

 Nem. Igen. Egy kicsit. Mindannyian másképpen érezzük. Néhányan azt mondják, hogy éget egy picit, mások azt, hogy alig érezni, olyan, mint egy szúnyogcsípés. A belövés után közvetlenül egy kis melegséget és érzékenységet lehet érezni, de ez gyorsan elmúlik.A Blomdahllal történő fülbelövés nagyon gyors. Az orvosi fülbelövéshez, orr piercing behelyezéshez használt ékszereink speciálisan lettek kifejlesztve, gyorsan és biztonságosan áthatolnak a bőrön.

Miért nem szabad forgatni a fülbevalókat a gyógyulási periódus során?

 Ha a fülbevalókat a fül és kéz alapos megmosása nélkül mozgatja meg, fertőzés alakulhat ki. Egy elterjedt félreértés, hogy ha a fülbevalókat nem mozgatjuk, a bőr rájuk nő. A Blomdahl Medical Ear Piercing módszerénél ez nem következik be.

Miért nem javasoljuk a fül tűvel való átszúrását?

 Ha a füllyukasztás tűvel történik, a lyuk túl szűk lehet, így a fülbevaló könnyen akadhat, szorulhat a fülben, illetve az ékszer cserélésénél felszakadhat a seb. A tűvel való átszúráskor a fül vérzik és ezen a vérző fülön keresztül tuszkolják át a fülbevalót, ami fertőzést okozhat.

Biztonságos?

 A Blomdahl már 1985 óta fejleszti a fül és az orr lyukasztásához használt módszereit és ékszereit. Tisztában vagyunk azzal, hogy olyan ékszert szeretne, amely nem csak szép, hanem az Ön egyéniségét is tükrözi, függetlenül attól, hogy 1, 6, 15 vagy 45 éves. A mi feladatunk annak biztosítása, hogy ezt biztonságosan, az egészségének és bőre épségének kockáztatása nélkül megtehesse. A Blomdahl módszerrel történő orvosi lyukasztás és a Blomdahl ékszerek bizonyítottan bőrbarátok és egészségesek.

Mit kell tenni a belövést követő első évben?

 A gyógyulási időszakot követően eltávolíthatja a belövéshez használt ékszert és egy másikra cserélheti. Azonban egy teljes évbe is telik, amíg a lyuk teljesen meggyógyul, ezért legyen nagyon figyelmes az első évben!

 Bőrbarát ékszereket viseljen! Az allergia kialakulásának kockázata az első évben a legnagyobb. Tehát nagyon-nagyon fontos, hogy ebben az időszakban biztonságos ékszereket viseljen!

 A Blomdahl bőrgyógyászok segítségével kifejlesztett ékszerei bizonyítottan bőrbarátok és egészségesek! Bőrbarát ékszerek mindenkinek, akinek már ki van lyukasztva a füle és az orra!Hordható fülbevalók rendelhetőek az aktuális katalógusunkból.

Hamarosan...

 Orvosi, anti-allergén titán és plastic fülbevalóink elérhetőek úgynevezett hordható változatban is. Ezeket az ékszereket az tudja hordani, akinek már ki van lőve a füle vagy orra.

A bizonyítottan bőrbarát Blomdahl ékszerek Mindenkinek tökéletesek! (Nemcsak gyerekeknek!)

 Aki gyönyörű, magas minőségű ékszert szeretne Swarovski kristállyal, gyönggyel vagy valódi Cubic Cirkónia kövekkel.
 Aki napi szinten visel fülbevalókat és gondoskodik egészségéről, bőréről.
 Aki nem szeretné a fémallergia kialakulásának veszélyét érezni.
 Aki nikkelallergiás (illetve a kobaltra, palládiumra, aranyra vagy más anyagokra allergiás), de szeretne ékszert viselni.
 A Blomdahl bőrbarát ékszerekben nincsenek mérgező anyagok (például ólom), bizonyítottan bőrbarátok és egészségesek.

Fülbevalók Vecsés
A tartalom hiánytalan megjelenéséhez javasolt böngészők: Google Chrome / Mozilla Firefox | Az oldalon megjelent tartalmak a Vanda Sky Sports Kft. tulajdonát képezik.
webÁSZ 2013.