Vissza a Vital & Beautyra

 

Acidophilus Plus

Acidophilus Plus

Gyártó:

GNLD

Aktuális ár:

11.770 Ft

Belépő tagoknak:

10.920 Ft
db. Kosárba teszem Ajánlom ezt a víztisztítót

Probiotikumokat tartalmazó kapszulák, melyek eljutnak a bélrendszerbe: több mint 5 milliárd élő mikroorganizmus az emésztőrendszer optimális műkődéséért.

A termék előnyei

  • Segíti a bélrendszer működését.
  • Egyensúlyban tartja a bélflórát.

Részletes információk

  • 5 milliárd élő mikroorganizmus minden kapszulában: annyi amennyi 10 adag joghurtban van, praktikus napi kiszerelésben.

  • Ötféle klinikailag tesztelt probiotikum exkluzív keveréke: Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus paracasei, Bifidobacterium animalis és Streptococcus thermophilus.

  • Az exkluzív "gel-guard" védőrendszer biztosítja, hogy a probiotikumok átjussanak a gyomor savas közegén és hogy nagyszámú élő baktérium jusson el a bélrendszerbe.

Felhasználási javaslat

Naponta 1 kapszula.

 
 

Szállítás

A termék megvásárlásakor több átvételi lehetőséegt is kínálunk: utánvéttel, helyszíni átvétellel, futárszolgálattal...

Tovább...

Garancia

A garanciális feltételeket a jogszabályban foglalt, webáruházi kötelezettségeknek megfelelően vállaljuk a termékeinkre...

Tovább...

Vásárlási feltételek

Vebáruházunkban bárki vásárolhat, aki az általunk forgalmazott termékek valamelyikére igényt tart. A további feltételekért kattintson:

Tovább...

Vásárlás menete

Ellenőrizze le kosarának tartalmát, mielőtt a vásárlás mellett dönt. Ha a tartalom megfelel az igényeinek, döntse el, milyen fizetést és átvételt választ.

Tovább...