Vissza a Vital & Beautyra

 

Super 100 tisztítószer 10 liter

Super 100 tisztítószer 10 liter

Gyártó:

GNLD

Aktuális ár:

27.270 Ft

Belépő tagoknak:

25.290 Ft
db. Kosárba teszem Ajánlom ezt a víztisztítót

A Super 100 egy folyékony tisztítószer koncentrátum, amelyet kifejezetten nehéz, ipari jellegű tisztítási munkákra fejlesztettek ki, és főleg zsír vagy olaj eltávolítására alkalmas: ez a rendkívüli teljesítményű termék nem háztartási használatra készült.

Különböző arányokban oldható vízben a gazdaságos használat és a feladat nehézsége függvényében. 1:10 keverési arány a legáltalánosabb tisztítási feladatokra elegendő, de egyes esetekben akár nagyobb koncentráció is szükséges lehet, így akár 1:3 arány is alkalmazható.

A kiváló tisztítóhatást nem befolyásolja a víz keménysége.

Annak ellenére, hogy a 10-es pH érték igazán szokatlan egy ipari használatra szánt termék esetén, „tartalék lúgosság” áll rendelkezésre szükség esetén.

A Super 100 különösen alkalmas az ipari gépeken, a mezőgazdasági berendezéseken, a gyárak padlóján és a járművek motorjain található zsír- és olajszennyeződések eltávolítására (pl. olajsár eltávolítás). A Super 100 gőztakarító gépekkel vagy magas nyomású takarítógépekkel is alkalmazható.

Miért kell egy speciális termék az ipari tisztításhoz?

Bizonyos fajta kereskedelmi/ipari tisztítási feladatok különleges tulajdonságú termékeket követelnek. Az ipari felhasználók (takarító cégek, autószerelő műhelyek, erősen szennyezett (olajos, zsíros) eszközökkel, alkatrészekkel dolgozó szerelők) igényei sok esetben mások, mint egy magánemberé, aki általános háztartási takarítási célra vásárol egy tisztítószert.

Miért jó a GNLD Super 100 ipari tisztítószer?

A Super 100 egy sokoldalú tisztítószer, amely különösen alkalmas nehéz, ipari jellegű tisztítási feladatokhoz. Ipari szennyeződés eltávolítására egyedi összetételű termékre van szükség: így ezek a detergensek olyan aktív összetevőket tartalmaznak, amelyek képesek a mélyebb rétegekbe behatolva minden foltrészecskét eltávolítani.

A Super 100 tulajdonságai

A Super 100 egy jellegzetes illatú zöld folyadék. A fő hatóanyagok két természetben lebomló és gondosan kiválasztott detergens.

Az első behatol és eltávolítja a legmakacsabb szennyeződéseket is, a második erős emulzióban oldja a zsírokat és olajokat. Ezt a hatást egy szerves oldószer segíti elő, amely erős kölcsönhatásba lép zsírokkal és olajokkal. A pH értéke 10, ami szokatlanul alacsony egy ipari felhasználású tisztítószer esetén. Ugyanakkor rendelkezik egy „tartalék lúgossággal”, amely szükség esetén működésbe lép.

A Super 100 a leghatékonyabb az ipari gépeken, a mezőgazdasági berendezéseken, a gyárak padlóján és a járművek motorjain található zsír- és olajszennyeződések eltávolításában. (például olajsár, olajos foltok a padlón,olajos, zsíros eszközök tisztítása)

1:10 oldatban a legáltalánosabb tisztítási feladatokra alkalmas, de bizonyos esetekben erősebb koncentráció, akár 1:3 oldat is alkalmazható.

A szennyezett felületre való felhordás után néhány percre van szüksége, hogy mélységben is be tudjon hatolni; kefével vagy egyéb segédeszközzel csak akkor kell hatását növelni, ha előzetesen nem ráztuk fel elég alaposan. A szükséges idő eltelte után elegendő vízzel öblíteni.

Meleg vízzel oldva még hatékonyabban tisztít. A magasabb hőmérséklet szerepe különösen olaj- és zsírszennyeződések esetében jelentős, mert ezek hőre meglágyulnak és ezért könnyebben távolíthatók el.

Használat nagynyomású takarítógépekkel

A Super 100 jól működik gőz- és magas nyomású takarítógépekkel is. Ezekben általában van egy automata rendszer, amely öszszekeveri a tisztítószert a vízzel és sokszor nehéz vagy lehetetlen utólag beállítani a keverési arányt. Ilyen esetben érdemes előzetesen kipróbálni a Super 100 megfelelő keverési arányát, mielőtt az oldatot a gép tartályába öntenénk.

A Super 100 nem károsítja az ipari gépeken általában használt festékeket, de ezek a festékek sokszor károsulnak a szennyeződésektől és ezért előfordulhat, hogy tisztítás közben festékdarabok leválnak a felületről.

Figyelem: Mint a többi tisztítószer, a Super 100 sem érintkezhet hosszabb ideig alumíniummal.

 
 

Szállítás

A termék megvásárlásakor több átvételi lehetőséegt is kínálunk: utánvéttel, helyszíni átvétellel, futárszolgálattal...

Tovább...

Garancia

A garanciális feltételeket a jogszabályban foglalt, webáruházi kötelezettségeknek megfelelően vállaljuk a termékeinkre...

Tovább...

Vásárlási feltételek

Vebáruházunkban bárki vásárolhat, aki az általunk forgalmazott termékek valamelyikére igényt tart. A további feltételekért kattintson:

Tovább...

Vásárlás menete

Ellenőrizze le kosarának tartalmát, mielőtt a vásárlás mellett dönt. Ha a tartalom megfelel az igényeinek, döntse el, milyen fizetést és átvételt választ.

Tovább...