Vissza a Vital & Beautyra

 

A Vital & Beauty-ról

 Mivel számomra nagyon fontos az egészség, ezért 2012-ben úgy döntöttem, hogy nyitok egy egészség szalont. Nem „csak” egy szépségszalont szerettem volna, hanem egy olyat, amely egyúttal segíti az egészségüket a védeni akaróknak is. A névválasztásnál is ezt a kettős célomat vettem figyelembe:

Vital & Beauty

 Célom az, hogy kívül - belül felfrissülést, megújulást, de egyben ehhez illeszthető egészséges életmódot, valamint lelki felfrissülést tudjuk nyújtani Önöknek.

 Nagy hangsúlyt fektettem a masszázsra, mivel ez az egyik leggyorsabb és leghatékonyabb módja a felüdülésnek, a stresszes területek kezelésének, a lelki felfrissülésnek. Sikerült egy kiváló szakembert találnom, Kolozsi Györgyi személyében. Nyitás óta Ő segít a hozzánk betérő embereken. Folyamatosan bővíti szaktudását, hogy a lehető legteljesebb palettát tudja nyújtani vendégeinknek. Emberségének, tudásának, tapasztalatának és érzékenységének köszönhetően vendégeink döntő többségéből törzsvendégek válnak.

 A rohanó világ kis idő réseit kihasználni akaróknak a Mediwel Kft hivatalos minősített partnereként nálunk is ki lehet próbálni, illetve meg lehet vásárolni a 4 Testőr gépcsalád tagjait, az:

- OTO E-shape,
- OTO Adore Foot,
- OTO Electro Therapad, és az
- OTO Swing gépeket.

 Természetesen szolgáltatásaink között szerepel a méltán népszerű FLABéLOS gép is, melyből 2 db áll vendégeink rendelkezésére.

 A test belső felfrissülése mellett legalább olyan fontosnak tartom a belső harmónia, az egészség fenntartását is. Hosszas válogatás során, 2013-ban megismertem a GNLD International Kft-t, mely vitaminokat és természetes alapú étrend kiegészítőket forgalmaz.
 Személyes tapasztalataim hatására ma már nem csak fogyasztóként, hanem Hivatalos forgalmazóként ezzel is bővült a szolgáltatásunk.
 Elhívatott célunkká vált, hogy még több ember közérzetét, életminőségét és egészség javulását segítsük. Munkánkat egy nagy tapasztalatú belgyógyász és gyermekorvos segíti - Dr Illyés Edit - aki havi rendszerességgel jár szalonunkba. Egy fájdalommentes szűréssel 9 féle egészségügyi eltérést tudunk megállapítani. A szűrést egy ingyenes konzultáció követ, ahol a doktornő készséggel áll mindenki rendelkezésére, mely során segítséget nyújthatunk az adott problémák feltárására, az eltérések hatékony kezelésére és a visszaállított egészségi állapot megőrzésére. Reméljük, Önt is hamarosan a megelégedett vendégeink között tudhatjuk.

 A test belső értékeinek karbantartása és feljavítása közben vendégeink egyre gyakrabban igényelték a külső megújulásának lehetőségét is. Ezért a következőkkel bővítettem tevékenységünket:

- Az igények alapján lehetőséget tudunk biztosítani egy teljes körű – a trendeket mindig követő – műkörmös, manikűr, pedikűr, gombás korrekciós ellátásra. - Az esetleg rakoncátlan külső korrekcióját test-tekercseléssel és kontúr fáslis kezeléssel tudjuk kordában tartani.
- A fülbelövés és a köldök piercing szintén a külső megjelenés, a magabiztos fellépés fontos elemei. Természetes, hogy ezen a téren is megfelelő minőségű szolgáltatást tudunk biztosítani Vendégeinknek. A megfelelő termék kiválasztásakor arra törekedtem, hogy a vendégeimnek a legbiztonságosabb eljárást tudjam biztosítani steril eszközökkel és kíméletesen.

 Ezért esett a választásom egy Svéd gyártóra, a Blohmdal-ra.

 Vendégkörünk a Baba kortól kezdődik, és bármikor, bármilyen korban az aktuális divatnak megfelelően cserélhetik ékszereiket.

 Fülbevalóink orvosi plastic vagy arany/ezüst titán anyagból készültek, anti-allergén, nikkelmentes anyagból, melyet a szervezet tökéletesen be tud fogadni. Még az aranyra és egyéb fémekre érzékenyek is viselhetik! Azok az allergiában szenvedő emberek, akik kipróbálták ékszereinket, azt tapasztalták, hogy hosszú idők óta először, végre problémamentesen tudnak fülbevalót viselni.

Várunk mindenkit szeretettel szalonunkba!

Béres Orsolya

+3630 862 5251
www.vitalandbeauty.hu

 
 

Szállítás

A termék megvásárlásakor több átvételi lehetőséegt is kínálunk: utánvéttel, helyszíni átvétellel, futárszolgálattal...

Tovább...

Garancia

A garanciális feltételeket a jogszabályban foglalt, webáruházi kötelezettségeknek megfelelően vállaljuk a termékeinkre...

Tovább...

Vásárlási feltételek

Vebáruházunkban bárki vásárolhat, aki az általunk forgalmazott termékek valamelyikére igényt tart. A további feltételekért kattintson:

Tovább...

Vásárlás menete

Ellenőrizze le kosarának tartalmát, mielőtt a vásárlás mellett dönt. Ha a tartalom megfelel az igényeinek, döntse el, milyen fizetést és átvételt választ.

Tovább...